Juwelen zijn vaak verbonden aan belangrijke, emotionele gebeurtenissen in het leven. Geen enkel juweel drukt de liefde die u voor iemand voelt beter uit dan een trouwjuweel. Zich verloven en trouwen... het zijn unieke momenten waar een al even uniek juweel bij hoort.

Dumoulin helpt u graag bij die zoektocht. Ontdek onze ruime keuze aan verlovingsringen en trouwringen. Uw trouwringen worden naar wens gegraveerd en op maat gemaakt. Wij geven u graag persoonlijk advies en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Trouwringen

En eindelijk is het dan zover: jullie grote dag is aangebroken. U hebt uitgekeken naar het moment dat jullie de ringen mogen uitwisselen en elkaar eindelijk officieel partners voor het leven mogen noemen. Bij Dumoulin kunt u kiezen uit een heel uitgebreide collectie trouwringen.

Klassiek, eenvoudig, vernieuwend, modern, verrassend origineel… we hebben het allemaal. Heeft u nog oude juwelen liggen die u niet meer draagt, of erfstukken die voor u een sentimentele waarde hebben? Breng ze gerust binnen. Met dit goud maken we uw unieke, bijzondere trouwringen. Bovendien graveren wij gratis uw trouwringen met jullie voornamen en huwelijksdatum.

Wij werken samen met een aantal Belgische trouwringenfabrikanten voor de trouwringen van de merken Amici, AuroDesign, Traditions en Deuxx. Daarom kunnen we heel snel de ringen leveren, meestal al na 1 week. Liever een zilveren of stalen ring? Kies dan o.a. voor Tresor, Viventy, Amici of Laniki.

Omdat een verlovingsring, een trouwring of relatiering iets heel speciaals is, maken we graag tijd voor al uw vragen!

Terug naar boven