Juwelier Ingelmunster

Trollbeads kopen? Of uw naam en die van uw geliefde laten graveren in tijdloze trouwringen? West-Vlaanderen kent vele juweliers. Maar in Ingelmunster vindt u er één uit de duizend: Dumoulin. Al vier generaties lang koesteren wij onze passie voor juwelen, brillen en horloges. De rode draad? Persoonlijke, verfijnde service voor u

Trollbeads kopen? Uw juwelier uit Ingelmunster is Premium Plus-dealer

Vanuit het hele land stromen Trollbeads-fans naar onze juwelierszaak in Ingelmunster. Want om de Deense sieraden van Trollbeads te kopen, vindt u geen beter adresje. Als Premium Plus-dealer van het merk bieden we u een ruim assortiment aan. Kralen waarmee u uw eigen verhaal aan elkaar rijgt.

Gouden en zilveren juwelen uit Ingelmunster

Behalve om Trollbeads te kopen, bezoekt u uw juwelier in Ingelmunster ook voor gouden, zilveren en andere schatten. B&B, Dulci Nea, Flanders, One More en Orage zijn maar een paar van onze merken. En voor de stijlvolste trouwringen uit West-Vlaanderen kiest u tussen onder meer Amici, Aurodesign, Deuxx en Viventi.

Hebt u nog geen gaatjes in uw oren? Dan maken we die graag voor u, met de betrouwbare schietoorbellen van Studex.


Over Dumoulin
Over Dumoulin
Over Dumoulin
Over Dumoulin
Over Dumoulin

Juweliers te Ingelmunster met eigen hersteldienst en persoonlijke service

Dumoulin is een juwelierszaak in Ingelmunster. Wij verkopen juwelen, brillen en horloges.

Onze juwelierszaak bezoeken wordt vast een belevenis, want bijna nergens vindt u dergelijk breed aanbod met kwalitatieve en betaalbare juwelen, brillen en horloges.

De familie Dumoulin geeft de traditie al meer dan 100 jaar door.
Terug naar boven