Uitgebreide keuze aan tijdloze, trendy en sportieve horloges

We beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod van horloges. in diverse materialen, stijlen en prijsklassen.

Ons assortiment omvat handvervaardigde Zwitserse horloges van Certina. Er zijn horloges van verschillende kwaliteitsmerken zoals Seiko en Pontiac. Als trendy horloge hebt u keuze uit exemplaren van merken zoals Boss, Boss orange, Lui-Jo, Tommy Hilfige, Ice Watch, Bering en Komono. Deze collecties worden verder nog aangevuld met de horloges van Casio, Lotus, Mondaine en Picto.

Ice Watch, Casio en Lotus hebben ook leuke collecties voor de kids.

Grondig onderhoud, herstellen en graveren van horloges

Heeft uw horloge nood aan onderhoud of reparatie? Wij staan in voor een grondige reiniging en diverse herstellingen in eigen atelier.

Horlogebatterij

Horlogebatterij leeg? We kunnen de batterij vervangen van alle horloge merken. Meestal doen we de batterijwissel direct terwijl u wacht. Na het installeren van de nieuwe batterij, testen wij het horloge op waterdichtheid. Dit testen wij door het horloge in een kleine luchtdrukcabine te plaatsen. Mocht het horloge niet waterdicht zijn, dan loopt deze geen schade op bij het testen.

Horlogeband

Een nieuw bandje aan uw polshorloge kan ook vervangen worden terwijl u wacht. We hebben een uitgebreide keuze banden in leder, metaal of pvc. In het assortiment zitten ook antiallergische en extra lange banden.

Horlogeglas

We vervangen alle horlogeglazen in eigen atelier. Zo nodig worden ze hier op maat geslepen.

Volledige revisie

In ons atelier doen we ook de volledige revisie van alle polshorloges en grotere klokken. Vooraf kan altijd vrijblijvend een prijsopgave gemaakt worden. De klok of horloge wordt zorgvuldig schoongemaakt en gecontroleerd op slijtage en beschadigingen. Waar nodig, worden onderdelen gerepareerd, vervangen of opnieuw vervaardigd.

Gravure

Wenst u uw horloge te personaliseren of van uw aankoop een bijzonder geschenk te maken door een gravure toe te voegen? Wij graveren zorgvuldig uw tekst op het horloge naar keuze.

Terug naar boven