Heel wat mensen hebben juwelen die ze al jaren niet meer dragen. Misschien heeft u ook wel gouden juwelen in de kast liggen omdat het ontwerp niet bij u past. Ook oude munten blijven soms jaren ergens in een lade liggen. Of bepaalde juwelen hebben een emotionele waarde en u wilt ze een nieuw leven geven om zo de herinnering aan iemand bewaren.

Vrijblijvende informatie

Oud goud zoals juwelen, munten,... wordt in ons atelier getest op goudgehalte. Vrijblijvend geven we u informatie over het waardevol juweel of het muntstuk en over wat u ermee kan doen.

Overname oud goud

Oud goud wordt eventueel cash uitbetaald aan de goudkoers van de dag. Contacteer ons gerust vrijblijvend voor de goudtarieven.

Onze transformaties zijn uw oplossing.

U kunt ook nieuw leven brengen in uw waardevolle bezittingen. Zo verkoopt u uw oud goud niet voor een “moment-aankoop”. Meer nog, het is het begin van een nieuw verhaal, mét respect voor onze natuur. Grondstoffen zoals goud worden immers alsmaar schaarser en duurder.

Door deze methode maken wij van uw oud juweel een nieuwe en moderne creatie. U betaalt slechts het maakloon.

Ook uw oude stenen worden indien mogelijk opnieuw ingezet en krijgen zo een nieuwe dimensie.

U vindt zeker een juweel dat bij u past zodat u terug ten volle kan genieten van een exclusief en eigentijds juweel met behoud van zijn sentimentele waarde.

Kortom, kom gerust eens langs om onze volledige collectie van transformaties te bekijken!

Terug naar boven