Onmisbaar accessoire

Zonnebrillen zijn zowel in de zomer als in de winter onmisbaar. Ze beschermen de ogen tegen de schadelijke ultraviolet stralen en bieden een comfortabel zicht. De zonnebril is daarenboven een onmisbaar accessoire voor mensen die bewust een eigen stijl willen benadrukken.

Uitgebreide collectie

Optiek Dumoulin biedt u een uitgebreide collectie gespecialiseerde, stijlvolle en modieuze zonnebrillen aan. U vindt bij ons steeds de laatste modellen van Serengeti. Ook de klassiekers van Rayban zijn onmisbaar. Met de brillen van modehuizen zoals Dior, Boss, Valentino, Armani, Michael Kors of Tom Ford vullen we de collectie aan. We gaan steevast mee op zoek naar de nieuwste trends... Leuke modellen van Etnia Barcelona zijn dan ook niet te missen in onze optiekzaak.

U bent steeds welkom in onze winkel. Wij adviseren en zoeken samen naar de passende zonnebril.

Persoonlijk advies

Niet elk montuur past bij elk gezicht. Een rechthoekig gezicht vereist een rechthoekig of rond montuur, een gezicht in de vorm van een vierkant of diamant vraagt een vlinderbril of ovalen montuur,… Wij geven u graag advies!

Uw zonnebril op sterkte

Zonnebrillen kunnen gecombineerd worden met glazen op sterkte. Een zonnebril op sterkte kan u meer comfort bieden. Ook als u een correctie nodig heeft, kan u bij ons een keuze maken uit ons ruim aanbod monturen.

Bescherm je ogen

Je huid insmeren alvorens in de zon te gaan is inmiddels voor velen een reflex geworden. Maar wat met je ogen? Krijgen die dezelfde aandacht? Bescherm je ogen en wend u tot een professional. Wij garanderen u zonneglazen van topkwaliteit!

Terug naar boven