Optiek Dumoulin is eveneens gespecialiseerd in veiligheidsbrillen, al dan niet op sterkte en zowel voor professioneel als privégebruik. De functie van een veiligheidsbril zit ’m in de naam: de drager ervan beschermen tegen arbeidsrisico’s en het comfort tijdens het werken verhogen.

Veiligheidsbrillen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Belangrijk is daarbij dat u kiest voor een kwaliteitsbril conform de CE-normen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan veiligheidsmonturen in verschillende maten. Hierop kunnen verschillende kleurcoatings en ontspiegelingen worden toegepast.

De behandeling van de glazen, net als de montuurkeuze, hangt uiteraard af van de visuele behoeftes van de drager, zijn werkzaamheden en werkomstandigheden, en wat de persoon in kwestie gewend is te dragen. Elke glassoort heeft ook zo zijn eigen voordelen. Zo zijn glazen van kunststof licht en beter bestand tegen vonken en las-spatten. Minerale glazen zijn krasbestendiger en minder vatbaar voor chemicaliën. Zowel kunststof- al minerale glazen kunnen in bijna alle sterktes en uitvoeringen op maat gemaakt worden.

Kom gerust eens langs voor meer informatie, wij leggen je met plezier de meerwaarde van veiligheidsbrillen uit!

Terug naar boven