De perfecte sportbril!

Een jarenlange training kan je prestaties verbeteren, maar met een goede sportbril verhoog je zienderogen je kansen om te winnen! Een sportbril beschermt je ogen tegen de zon, wind, stof, steentjes en verwondingen. Je ziet alles perfect, met een bril die stevig op je neus zit, goed ventileert en krasbestendig is.

Wij hebben brillen voor elke sport en elke wens. Functioneel en knap om te zien, voor sporters met stijl! Draag je een bril? Dan maken wij je sportbril op jouw sterkte!

Onze merken

  • Evil Eye
  • Pro Gear
  • Julbo

Individuele correctiemogelijkheden

Met scherp zicht kunt u elk detail herkennen, levert u betere prestaties en beleeft u meer plezier aan sport. Inspanningen voor de ogen vergen energie van het lichaam en dat heeft gevolgen voor de concentratie. Reeds bij kleine afwijkingen bij de correctieparameters kan het gezichtsvermogen aanzienlijk verminderen.

Een hoogwaardige sportbril beschermt de ogen en garandeert een eersteklas zicht. Voor sporters die een bril op sterkte nodig hebben, biedt adidas Sport eyewear een ruime keuze aan optisch corrigeerbare sportbrillen die kunnen worden aangepast aan de individuele eisen van elke sporter.

Terug naar boven