Contactlenzen zijn een andere oplossing om uw verminderd zicht te corrigeren!

Bestel uw contactlenzen online

Kies je voor contactlenzen, dan kan je kiezen uit daglenzen, tweewekelijkse lenzen, maandlenzen, 6maandlenzen, ….. of de vormstabiele harde lens. Ook voor heel hoge sterktes kunnen we voor u een oplossing bieden.

Wegwijs geraken uit dit grote aanbod is niet altijd evident. Bij het aanpassen van contactlenzen moet altijd een grondige controle van het oog gebeuren zodat de lenskeuze gebeurt op basis van de gegevens van het onderzoek. Niet ieder oog heeft dezelfde kromming, doormeter. Daglenzen worden heel vaak gekozen om te sporten, op vakantie te gaan of bij consumenten die heel gevoelige ogen hebben of reageren op bewaarvloeistoffen. Het grootste gamma bestaat in de maandlens. Het gezondste en meest zuurstofdoorlatende materiaal is silicone hydrogel. Deze lenzen kunnen langer gedragen worden.

Wij helpen u graag bij uw keuze van lens. U kan steeds een afspraak maken voor een proefpassing. Gedurende 2 weken kan u dan uitproberen of contactlenzen iets voor u zijn. Bent u tevreden, dan kan u overgaan tot het definitief aanschaffen van contactlenzen.

Voor ieder een lens naar wens!

Harde of zachte lenzen, sferische, torische of multifocale lenzen, dag-, week-, of maandlenzen, nachtlenzen,... Het aanbod aan contactlenzen is nog nooit zo uitgebreid geweest. Wat vaststaat: met dit scala aan mogelijkheden bestaat er voor ieder van ons een lens naar wens!

Voor sportfanaten zijn lenzen een absolute must. Een breed gezichtsveld en veel bewegingsvrijheid is immers van groot belang tijdens het sporten. Vaak zijn lenzen ook veiliger dan een bril: ze vallen niet van de neus en de sporter wordt niet gehinderd door aangedampte of bespatte glazen.

De voordelen die lenzen bieden aan kinderen en sporters gelden natuurlijk voor elk van ons. Meer en meer mensen combineren tegenwoordig het dragen van een bril met contactlenzen. Ze kiezen voor lenzen tijdens het uitgaan, omdat ze net een hippe zonnebril aangeschaft hebben of gewoon om eens van look te veranderen. Vaak schrikt het uitnemen en inzetten van lenzen af. Nochtans is dit een fluitje van een cent als je de tips van je opticien in acht neemt. Lenzen vergen dan wel wat meer onderhoud en tijd, ze zijn eigenlijk eenvoudig, gemakkelijk in gebruik en hygiënisch.

Niet zeker of lenzen wel jouw ding zijn? Probeer het gewoon eens. Je contactlensspecialist zoekt graag samen met je uit welk type lens het best bij jou past.

Terug naar boven