Wij garanderen je het beste kijkcomfort,dankzij brillenglazen van de laatste generatie, perfect afgestemd op jouw behoeften. Om je persoonlijke kijkprofiel te bepalen, gebruiken we hoogtechnologische apparatuur om verschillende parameters te meten. Je kijkprofiel houdt rekening met je hoofdbewegingen, lichaamsvorm en levensstijl. Zo ontwerpen we glazen op jouw maat!

Onze nieuwste slijpcomputers scannen de bril volledig zodat bestellingen altijd gepersonaliseerd gebeuren : perfectie, uiterst dun en snelle levering. De fijne afwerking van elke montage gebeurt altijd in ons eigen atelier.

Progressieve glazen: onze specialisatie

We noemen ze progressieve glazen of overvloeiglazen. Met deze brillenglazen kunnen 40-plussers zowel veraf als nabij zien met dezelfde bril. We begeleiden u graag bij het kiezen van het juiste type progressieve glazen.

Pluspunten voor een subliem kijkconfort:

 • 1 jaar gewenningsgarantie
 • Perfecte montage in eigen atelier
 • Extra dun glas door maatwerk
 • Keuze uit de laatste generatie glazen
 • Montage mogelijk in oude montuur of montuur die niet bij ons werd aangekocht
 • Meervoudige ontspiegeling, hardlaag en vuilafstotende laag met drie jaar garantie

Computer/ Bureauglazen

Een leven zonder computer valt haast niet meer in te beelden. Is het niet voor het werk, dan wel om ons virtuele sociale leven te onderhouden. Bij velen leidt dit intensieve gebruik echter tot brandende ogen, hoofdpijn, nekklachten,… Kwaaltjes die we beter kennen als het Computer Vision Syndrome (CVS). Ongeveer 30 tot 80% van de pc-gebruikers lijdt eraan, reden genoeg dus om er oog voor te hebben!

Ontelbare uren brengen we voor het scherm door. Daarom is een goed zicht onontbeerlijk. Multifocale brillenglazen bieden een uitstekend zicht op elke afstand, maar de zone waarmee we naar onze computer kijken (50 cm afstand) is vaak net te klein om de hele dag comfortabel te werken. Computer- of bureauglazen lossen dit probleem op door een extra brede kijkzone te voorzien voor het tussenzicht. Ze zorgen voor een uitermate scherp zicht en een maximaal comfort. Je oogspieren zijn meer ontspannen, je ogen minder snel vermoeid. Interesse? Kom gerust eens langs voor meer informatie!

Ontspiegeling of coating

 • Een meervoudige ontspiegeling absorbeert storende lichtreflecties: uw glas wordt perfect helder
 • Geen hinderende lampreflecties meer op foto’s of tijdens beeldschermwerk
 • Ook tijdens het autorijden in het donker zullen lampen van tegenliggers niet meer dubbel lijken.
 • De nieuwste ontspiegeling heeft ook een extra gladde laag. Zo blijven uw glazen langer schoon; ze zijn vet-, water- en vuil werend.
 • Voor beeldschermwerk is er ook een blauwe ontspiegeling die zorgt voor minder vermoeide ogen

Unieke centreercomputer

Dankzij het 3D-Video Centreersysteem (VET) kunnen we uw glazen perfect inslijpen volgens uw hoofdhouding, uw kijkgedrag, uw oogopslag. Er worden vijf extra parameters opgemeten die zowel bij de productie als bij de montage van het glas gebruikt worden. Zo bekomen we nog een breder gezichtsveld en een vlottere gewenning.

Second Pair actie

Bij aankoop van een paar RX-glazen kan u een tweede paar aan halve prijs bijbestellen (met dezelfde sterkte). Altijd handig voor een zonnebril, sportbril, reserve of werkbril op sterkte. (Zie voorwaarden in de winkel)

Terug naar boven