Niets is zo persoonlijk als een bril. Dus vanzelfsprekend dat u bij optiek Dumoulin een uitgebreide collectie monturen van verschillende merken kunt vinden. Kwaliteit en mode staan hier voor ons centraal of u nu op zoek bent naar damesbrillen of herenbrillen, modern of klassiek, eenvoudig of opvallend.

Dames en heren

Een bril is meer dan een montuur en glazen. Een stijlvolle bril bepaalt je look en uitstraling als vrouw. Optiek Dumoulin helpt u daar graag bij.

De bril maakt de man. Daar geloven we in. Bij Dumoulin vindt u herenbrillen in alle vormen en kleuren. Casual, chic, tijdloos of sportief.

Materie

Naargelang uw smaak en uw activiteiten zal uw keuze uitgaan naar brilmonturen bestaande uit verschillende materies. Onze collectie biedt u brillen aan in acetaat, hout, titanium, ... Het Deense merk Monoqool brengt zelfs 3D geprinte monturen op de markt. En in combinatie met een ‘schroef’ loos ontwerp , superlicht van ontwerp geeft het de drager een bril met een heerlijk draagcomfort.

Dit alles vertelt veel over de diversiteit binnen onze collectie monturen.

Deze bril staat je

Het eerste wat men ziet als men u aankijkt is uw bril. Dan is het wel heel belangrijk dat deze perfect bij u en uw gezicht past. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we altijd collecties in verschillende stijlen op voorraad hebben, maar bieden we u ook graag advies op maat, om samen met u het perfecte montuur te kiezen.

Terug naar boven